***       Водещите вечерни новини       на 12 януари 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 12 януари 
Коментари Харесай

Водещите новини! Мария Захарова пак плаши България, а Медведев пак плаши света. Кои министри ще останат при ротацията?


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 12 януари   

 

Маша отново заплашва. Говори за изменяне на съзнанието на личното население по принудителен път и за заразяване с ненавист. 

Точно от кремъл, които десетилетия принудително изменяха съзнанието на българите, да го приказват това… Те, които заразиха генерации тук с ненавист и пропаганда…

Но и не пропуща да заплаши: 

Говорителката на съветското външно министерство означи, че Русия ще продължи да следи обстановката с мемориалните обекти в България и ще реагира на обстоятелства за незаконни похищения. " Жалко, че там не схващат, имам поради още веднъж част от политическия хайлайф на България, каква щета нанасят на самите себе си… “

***

Тук, още от същата болест. 

Говори за „ братска история “. Това несъмнено са „ братята “, дето ни изнесоха и архивите, и златото, и ни караха да им изнасяме първото си качество земеделска продукция, до момента в който те ни пробутваха скапаните си трошляци Лада и Москвич, за които чакахме по 15 години, избиха елита на нацията ни, а каквото остана – пратиха в лагери или принудиха да лъже и доносничи генерации наред или в най-хубавия случай – просто да мълчи. 

За тези ли „ братя “ става дума?

***

Ето ги „ миролюбивите “. Още от същото. 

Този колкото повече остарява, толкоз по-истеричен става.

„ Бившият съветски президент Дмитрий Медведев, който сега е заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия предизвести, че Москва ще счита всеки ход на Англия, обвързван с разполагане на войски в Украйна, за оповестяване на война против Русия “.

***

Министърът на вътрешните работи, взаимно с премиера акад. Денков и вицепремиера Мария Габриел, показа първата в България автоматизирана система за лабораторен разбор на кръвни проби за съществуване на наркотични субстанции.

***

Три са факторите, които ще бъдат взети поради за това кои министри ще останат при ротацията. Това съобщи пред публицисти вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел в Научноизследователския институт по криминалистика и криминология в Министерство на вътрешните работи, където беше показана автоматизирана система за лабораторен разбор на кръвни проби за съществуване на наркотични субстанции.

***

Почти смляно от пердах и с обезобразена глава е закарано в болница 5-годишно момче от Пловдив. Гнева си върху него стоварили 35-годишната му майка и нейният другар. Бащата на детето живеел в чужбина.

Деянието е осъществено с особена свирепост, обясниха от Районната прокуратура в Пловдив, която повдигна обвиняване на двамата. Те са арестувани през днешния ден и следва да бъде пожелан непрекъснатия им арест в съда.

***

„ С нашето " не " за влизането на България и Румъния в Шенген направихме доста значим принос, като " бръкнахме в рана ", а точно във обстоятелството, че Шенген сега не функционира… “

***

Няколко часа, откакто Съединените щати и Англия нанесоха въздушни удари против военни обекти на хусите в Йемен, испанският министър на защитата Маргарита Роблес (на снимката) заяви, че Испания няма да взе участие допълнително интервенции в размирната зона.

***

Ударите на Съединени американски щати и Англия против позиции на хусите са директен отговор на техните невиждани офанзиви против свободата на корабоплаването през Червено море, обявиха от Белия дом.

Президентът Джо Байдън предизвести, че ще последват спомагателни ограничения, в случай че хусите не прекратят офанзивите.

***

Украинският президент Володимир Зеленски и английският министър председател Риши Сунак подписаха през днешния ден в Киев съглашение за сигурност сред двете страни, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

***

„ В Русия признаха, че нейните бойни кораби към този момент нямат несъмнено място в окупирания от Москва през 2014 година Кримски полуостров ", това написа основаната в Нидерландия медия " Москоу таймс ".

***

Археолози откриха изгубени градове в амазонската джунгла, населявани преди две хиляди години от 10 000 земеделци, заяви Българска телеграфна агенция.

Множество земни могили и затрупани пътища в Еквадор са видяни за пръв път преди повече от две десетилетия от археолога Стивън Ростейн. Тогава обаче " не бях сигурен по какъв начин всички те са свързани ", сподели Ростейн, един от откривателите, който е създател на обява в сп. " Сайънс ".

Картографирането с лазерно-сензорна технология разкри, че тези обекти са били част от гъста мрежа от селища и свързващи ги пътища по гористите хълмове и скатове на Андите, съществували към хиляда години.

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР